Programmen med Kaya och Carin bjuder alltid på ljuv stämsång, allsång med publiken i den mån arrangören önskar och en varmhjärtad upplevelse för hela själen.


Du är alltid varmt välkommen att komma med önskemål på sånger du vill ska ingå.

Program tillsammans med Carin Ödquist

PROGRAM MED DUON KAYA Å & CARIN Ö"Jag kommer av ett brusand´ hav..."


Evert Taube i ord och ton. Ett underhållande och intressant program med sånger och anekdoter som tar avstamp från hans ungdomsår med sånger som Inbjudan till Bohuslän, Tango i Nizza och Mary Strand.
Ett roligt program som fångar alla åldrar.

Under stjärnornas glans


Evert Taube i ord och ton. Fristående fortsättning med sånger och texter ur hans liv. Här tas ni med på en resa genom hans senare verk som de älskade melodierna Änglamark och Så länge skutan kan gå, samt får upptäcka några av hans mindre kända men vackra verk.

Sverige runt


Följ med på en poetisk utflykt! I sällskap av våra vispoeter tar vi oss runt i vårt avlånga land.
Ett program som bjuder på både skratt och djup och presenterar kända visskatter som Violen från Flen, Flicka från Backafall och Dans bort i vägen.

Ett mycket populärt program!

Världen runt på sångens vingar


Nu flyger vi ut i världen, över land och hav går färden.

Igenkänningsbara sånger från hela världen där publiken får sjunga med i refrängerna och bjuds på låtar som Malaika, Volare, Waltzing Mathilda och Satumaa (Sagolandet). Totalt 12 olika språk presenteras även om huvuddelen sker på svenska.

Vårt populäraste program!

Köp hjärtan –alla tiders melodier


Ett varmt och nostalgiskt program som bjuder på de populära visorna och sångerna som så ofta hördes i svensk radio under decennierna fram till 1980.

Inkluderar klassiker som Höstvisa, En månskenspromenad, Jag väntar vid min mila och Jolly Bob från Aberdeen.

" Säg det i toner! "


Här tas ni med på en sann nostalgitripp i filmens värld!
Ett program med filmmelodier, från första svenska ljudfilmens Säg det i toner fram till 1970-talets ikoniska Äppelkriget.